Motorola ја претстави новата G7 серија составена од 4 смартфони

0
50
loading...

[ad_1]

Motorola, поточно Lenovo, ги претстави уредите од нивната најнова G7 серија на мобилни, составена од 4 посебни уреди. Сите уреди се од пониската или од средната класа и како што е стандардно веќе со овие категории на уреди, нудат одлични карактеристики, секој уред со некоја своја посебно истакната. Телефоните кои се дел од новата G7 […]

The post Motorola ја претстави новата G7 серија составена од 4 смартфони appeared first on Smartportal.mk.

[ad_2]

Source link

loading...
loading...