Mожете ли да забележите кој авион се разликува од останатите на оваа слика?

0
148


Пред очи ви е, но не е лесно веднаш да забележите за кој авион станува збор.

Да бидеме искрени, одморите не секогаш се релаксирачки, особено ако имате лет. Со долгите паузи меѓу летовите, одложувањата и откажаните патувања, неверојатно е што воопшто стигнувате до вашата дестинација. Но, ние имаме една загатка со авиони, што нема да влијае на вас и нема да ги наруши вашите планови за патување. Можете ли да го пронајдете авионот што не припаѓа на оваа слика со мапа од збиен воздушен сообраќај?


Држете се цврсто – не може набрзина да ја одгатнете оваа незгодна загатка.

За среќа, „фаќањето“ на вистинскиот лет, во реалниот живот, обично е малку полесно. Ако се обидувате да го забележите авионот „натрапник“, но не го пронаоѓате, не очајувајте. Го имаме и решението.

  • Решение

    https://www.kafepauza.mk/

Доколку обожувате загатки, ви ја предлагаме и оваа: Само 2% успеале да ја решат! Дали и вие ќе бидете едни од нив?

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here