Google претстави две нови апликации за луѓето со петешкотии со слухот

0
85
loading...

[ad_1]

Google за своите Android корисници претстави две нови апликации кои ќе им помогнат во комуникацијата на луѓето со потешкотии со слухот. Едната од двете апликации може да им се најде и на останатите луѓе, без разлика за кого е наменета. Првата апликација е наречена Live Transcribe и како што укажува и самото име, истата во […]

The post Google претстави две нови апликации за луѓето со петешкотии со слухот appeared first on Smartportal.mk.

[ad_2]

Source link

loading...
loading...