30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

0
122


Крис Порж (Chris Porsz) поминал четири децении патувајќи низ целиот свет и фотографирајќи ги најискрените сцени со најдобриот пријател на човекот. Заборавете на осветлувањето во студиото и на професионалните фотографии направени по стотици обиди, Порж ги фотографира кучињата во вистинското издание: смешни, чудни, изненадени, носени во чанта итн.

Овој аматерски фотограф кој има 66 години, направил колекцијата со над 200 симпатични фотографии наречена „Лаеж“ („Barking“), која вклучува фотографии на кучиња во ексклузивни аутфити, со смешни изрази или изведувајќи нешто во интеракција со своите сопственици.


30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

Порж признава дека честопати кучињата се поинтересни модели од луѓето, особено кога се фотографирани спонтано.

„Многу фотографии се искрени, но најдобрите фотографии се кога кучето ме гледа и спонтано реагира. Затоа, активно барам контакт со очите, понекогаш и зборувајќи на нивниот јазик. Целиот свет е сцена, а јас само чекам вистинското куче да прошета и да го фотографирам“, признава Порж.

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

30 фотографии од кучиња направени од уличен фотограф кој е професионалец при фотографирање совршени моменти

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here