25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

0
140


Мачките се ангели со мустаќи, a понекогаш можат да бидат и злобни, но сепак на смешен начин. Нивното злобно однесување може да биде резултат на здодевност или на љубопитност, но тие уживаат да бидат непослушни и никогаш не се уморни од тролањето на своите сопственици. Погледнете го однесувањето на овие мали негативци на коишто не можете да им се налутите, без разлика што ќе прават.

1. Во случај да се прашувавте кој управува со оваа куќа…

2. „Ох, требаше да готвиш нешто во ова?“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта


3. „Траеше само 12 часа.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

4. Виновна? Да. Се извини? Не.

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

5. „Нашето локално засолниште штотуку објави фотографија од посвоена мачка. Мислам дека ѝ се допаѓа новиот дом.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

6. Секунди пред катастрофата

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

7. „Таа го стори тоа, но не ѝ е грижа.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

8. „Ова изгледа како удобно место.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

9. „Ќе нема Wi-Fi неколку часа бидејќи ми е ладно.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

10. „Ја турна средната крпа за да може да се намести меѓу другите две.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

11. „Мачката го турна аквариумот од фиоката.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

12. „Мислам дека само ќе… Да, ова е добро место.“

25 фотографии што покажуваат дека мачките се вистински чудовишта

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here