23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

0
102


На илустраторот Лим Хенг му биле потребни 20 дена за да ги креира овие илустрации инспирирани од игривите и весели мачки. Овие пејзажи се дел од неговата имагинативна планета на мачките.

1. Пат

2. Снежни врвови

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки


3. Снежна планина

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

4. Остров

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

5. Планини

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

6. Памучна топка

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

7. Зора

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

8. Зајдисонце

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

9. Уши што пловат

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

10. Мост

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

11. Бранови

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

12. Гребнатини

23 пејзажни илустрации за љубителите на мачки

За повеќе илустрации продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here