23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

0
107


Секој понекогаш се чувствува срамежливо, ова чувство е вродено кај сите. Но, кога станува збор за малите животинчиња кои се наши најдобри пријатели и наши миленици, оваа срамежливост се претвора во чиста нежност.

Скоро е невозможно да не посакате да ги прегрнете и да се исполните со љубов.

1. Може ли сега да излезам?

2. Сигурен сум дека нема да ме видите, невидлив сум!

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете


3. Кажи дека многу нè сакаш.

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

4. О, колку се срамам што ми ја допираш шепата!

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

5. Може ли да добијам прегратка?

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

6. Знам дека сум многу убав, но те молам, без сликање!

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

7. Не дека сум срамежлив, само моментално се сончам!

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

8. Дали ќе си играме?

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

9. Никој не може да ме види, не сум овде.

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

10. Дали изгледам како модел?

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

11. Никогаш не ме оставај!

23 миленичиња кои се толку срамежливи, па едноставно ќе посакате да ги прегрнете

Продолжете да ги гледате фотографиите на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here