20 фотографии што ја одбележаа неделата

0
123


Во текот на изминатата недела светските фотографи успеаја да ги документираат најважните настани во различни делови од светот. Guardian објави нова галерија од фотографии кои ги одбележаа изминатите седум дена.

Пожари во Нов Јужен Велс, протести во Чиле и Ирак, насилни протести во Хонгконг, поплави во Венеција се дел од моментите кои фотографите успеаја да ги доловат.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here