20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

0
102


Натпреварот „Најдобар фотограф на птици“ е организиран од Британската библиотека за фотографии од природата и во продолжение можете да го видите скратениот список со кандидатите за најдобра фотографија од повеќе од 15.000 примени фотографии од фотографи од повеќе од 60 земји ширум светот. Една од главните цели на натпреварот е да се поддржат иницијативите за зачувување на птиците, но и да се промовира уметноста на фотографирањето птици и работата на фотографите со диви животни.

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици


Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

Неверојатни птици: 20 фотографии што се натпреваруваат за најдобрата фотографија на птици

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here