20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

0
113


За имагинацијата на дизајнерите не постојат граници и нивните дизајни се резултат на неуморни креативни умови што сакаат да се погрижат вашите животи да бидат пошарени, позабавни и поудобни. Погледнете ги овие прекрасни дизајни што ќе ви докажат какви дела може да создаде човечкиот мозок.

1. Писоари во продавница за растенија

 

2. Садови за сос од соја што покажуваат слика откако ќе ги наполнете

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват


3. Знак за лизгав под од кора од банана

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

4. Стол во кафетерија во Кореја

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

5. „Камион на саемот во Хановер“

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

6. Ѕид во библиотека од каде што можете да си земете столче

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

7. „Овие ролетни на музичка продавница.“

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

8. Реклама во Полска

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

9. „Преку оваа квака можете да ја погледнете просторијата во којашто ќе влезете.“

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

10. „Баба ми и дедо ми имаат стаклен бунар во кујната.“

20 предмети дизајнирани од пионери што ќе ве воодушеват

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here