20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

0
4


Важна мисија на визуелните уметности е да ни дадат алтернативни одговори на прашањето кои сме, како и да ни помогнат да најдеме утеха во уметничките дела. Ова е совршен опис за работата на Кристина Берназани, која има повеќе од 30 години искуство со илустрации, денес цртањето го нарекува хоби што е извор на енергија и инспирација за неа како социјален здравствен работник со полно работно време. Погледнете ги илустрациите на овој весел уметник, кој живее во мал, живописен град во регионот Ломбардија, во Италија.

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето


20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

20 илустрации што ги прикажуваат малите недостатоци и големите грижи на луѓето

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here