18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

0
107


Лабрадорите и златните ретривери се најомилените раси кучиња во светот, а тоа е така затоа што нивната пријателска природа ги прави прекрасни домашни миленици, а нивната интелигенција ги прави многу вешти придружници. Покрај овие квалитети, нема да можете да одолеете на нивниот мил поглед. Во продолжение погледнете ги најслатките моменти со овие кучиња.

1. „Здраво!“

2. „Сакам уште путер од кикирики.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња


3. „Оваа актовка содржи многу важни резултати.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

4. „Ова е Ралф и првпат излегува во јавност.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

5. „Мојата пријателка избира кученце.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

6. „Ова момче заспало во корпата заедно со своите златни ретривери.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

7. „Прашав една жена дали може да ги видам нејзините кучиња и набрзина ја направив оваа фотографија.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

8. „Овој златен ретривер има црн белег на левата страна на лицето.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

9. „Фасцинирани ретривери.“

18 фотографии што покажуваат дека ретриверите се најдобрите кучиња

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here