18 пати кога луѓе сакале да направат совршена фотографија, но нешто тргнало наопаку

0
156


Денес е многу лесно да направите совршена фотографија. Сè што треба е само да се насмевнете и да го извадите телефонот од вашиот џеб. Но, понекогаш дури и кога правите обична слика за која не се потребни никакви професионални вештини, можете да добиете прилично неочекувани резултати затоа што нешто одеднаш нема да тргне како што треба. Погледнете неколку смешни примери од неуспешни фотографии.

1. „Првата заедничка божиќна фотографија на моите деца“

2. „Ја направив оваа фотографија додека се обидував да фатам интересен момент од невестата и младоженецот. Не можеше да излезе подобро!“

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока


3. Кога се обидувате да копирате фотографија од Пинтерест…

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

4. Младоженецот мислел дека сите ќе скокаат

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

5. „Ми рекоа ‘Доведи го и детето на свадбата, ќе биде слатко’“
18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

6. Тој не избрал живот со филтри, филтрите го избрале него

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

7. „Свадбената фотографија на братот на мојот пријател, со свештеникот во позадина“

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

8. „Кога фотографот ѝ рече на нашата ќерка да се насмее убаво како принцеза, се случи оваа магија“

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here