18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна наопаку

0
129


Денес е многу лесно да направите совршена фотографија. Сè што треба да направите е само да се насмевнете и да го извадите телефонот од вашиот џеб. Но, понекогаш дури и кога фотографирате обична слика за која не се потребни никакви професионални вештини, можете да добиете прилично неочекувани резултати затоа што нешто одеднаш нема да тргне како што треба. Погледнете неколку смешни примери од неуспешни фотографии.

1. Првата заедничка божиќна фотографија на моите деца

2. Ја направив оваа фотографија додека се обидував да направам интересна фотографија од невестата и младоженецот. Го избрав најдобриот момент!

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока


3. Кога се обидувате да копирате фотографија од Пинтерест

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

4. Младоженецот мислеше дека сите скокаат

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

5. „Доведете го вашето дете на свадбата, ќе биде слатко“, рекоа

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

6. Тој не избра живот со филтери, филтерите го избраа него

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

7. Свадбената фотографија на братот на мојот пријател, со свештеникот во позадина

18 пати кога луѓето сакаа да направат совршена фотографија, но нешто тргна во погрешна насока

8. Кога фотографот ѝ рече на нашата ќерка да се насмее убаво како принцеза, се случи оваа магија

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here