17 серии кои ова лето се враќаат со нови сезони

0
33


Меѓу овие серии сигурно ќе ја пронајдете и вашата омилена чија сезона ја чекате со нетрпение. За многу серии ова ќе биде последна сезона, но секогаш можете да ги изгледате уште еднаш или да започнете со нова.

1. „The Umbrella Academy“ („Академијата Чадор“)

Датум на објавување на втората сезона: 31 јули, 2020 година


2. „Ramy“ („Рами“)

Датум на објавување втората сезона: 29 мај, 2020 година

3. „The Politician“ („Политичарот“)

Датум на објавување на втората сезона: 19 јуни, 2020 година

4. „The 100“ („Сто“)

Датум на објавување на седмата сезона: 20 мај, 2020 година

5. „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D“ („Агентите од ШИЛД“)

Датум на објавување на седмата сезона: 27 мај, 2020 година

6. „Fuller House“ („Полна куќа“)

Датум на објавување на шестата сезона: 2 јуни, 2020 година

7. „Cable Girls/Las Chicas del Cable“ („Девојките со кабелот“)

Датум на објавување на шестата сезона: 20 јули, 2020 година

8. „13 Reasons Why“ („13 причини зошто“)

Датум на објавување на четвртата сезона: 5 јуни, 2020 година

9. „Dirty John: The Betty Broderick Story“ („Валканиот Џон: Приказната за Бети Бродрик“)

Датум на објавување на втората сезона: 5 јуни, 2020 година

10. „The Bold Type“ („Задебелени букви“)

Датум на објавување на петата сезона: 11 јуни, 2020 година

11. „The Twilight Zone“ („Зона на самракот“)

Датум на објавување на втората сезона: 25 јуни, 2020 година

12. „Homecoming“ („Враќање дома“)

Датум на објавување на втората сезона: 22 маj, 2020 година

13. „Search Party“ („Во потрага“)

Датум на објавување на третата сезона: 25 јуни, 2020 година

14. „The Chi“ („Чи“)

Датум на објавување на третата сезона: 21 јуни, 2020 година

15. „Black Monday“ („Црн понеделник“)

Датум на објавување нa втората сезона: 28 јуни, 2020 година Hanna

16. „Hanna“ („Хана“)

Датум на објавување нa втората сезона: 3 јули, 2020 година Hanna

17. „Doom Patrol“ („Несреќна патрола“)

Датум на објавување на втората сезона: 25 јуни, 2020 година

Погледнете ги 5-те најдобри мини серии.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here