15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

0
110


Светот е прекрасен дури и ако сте ниски, а понекогаш особено затоа што сте ниски. Илустраторката Бриса, која е висока 152 центиметри, преку илустрации ги прикажува предностите на ниските луѓе. Во продолжение погледнете кои се тие предности, па понекогаш можете да бидете вистински среќници затоа што сте ниски.

1. Вашата глава е безбедна од ниски врати и греди

2. Ве собира во секоја када

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе


3. Секогаш имате простор за вашите нозе

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

4. За вас не постои мал кревет

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

5. Барањето облека со преголеми димензии никогаш не е проблем

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

6. Имате совршена висина за бакнежи на челото

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

7. Никогаш не им го блокирате погледот на останатите луѓе ако стоите напред

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

8. Ги слушате отчукувањата на срцето на партнерот кога ќе го гушнете

15 илустрации што ги покажуваат предностите на ниските луѓе

За повеќе илустрации продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here