10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

0
100


Вашите браќа и сестри се оние кајшто кои сакате да одите кога ви е потребна утеха, но и оние на кои сакате да врескате кога сте фрустрирани. Дури и откако ќе пораснете и ќе живеете одвоено од нив, сè уште ќе имате незаборавни заеднички моменти. Додека се потсетувате на спомените од минатото, не заборавајте дека некои од нив можат да бидат прилично смешни дури и ако тогаш ве повредиле. Погледнете дали и вие ќе се пронајдете во овие илустрации што ги опишуваат скапоцените заеднички моменти.

1. Освен ако не сте првото или единственото дете, најверојатно ќе добиете веќе носена облека

2. Понекогаш е тешко да бидете слушнати затоа што мора да се натпреварувате со вашите браќа и сестри

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри


3. Имате со кого да се смеете и кој да ви се смее

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

4. Вашите браќа и сестри ќе ви бидат партнери во злосторство, но ќе ве предадат за да се спасат себеси

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

5. Храната треба да се сподели, што значи дека колку побрзо ќе јадете, толку повеќе ќе добиете

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

6. Ако западнете во неволја, ќе имате на кого да се потпрете

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

7. Да имате браќа и сестри значи дека има со кого да ги споделите вашите поплаки за родителите

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

8. Кога вашите браќа и сестри не се дома, веројатно ќе се чувствувате осамени… или возбудени

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

9. Ќе се споредувате со вашите браќа и сестри или тие ќе ве споредуваат со другите

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

10. Задевањето на вашите браќа и сестри ви е животна мисија, без разлика колку години имате

10 илустрации што го опишуваат животот со браќа и сестри

Погледнете ги и овие илустрации што ги опишуваат смешните разлики помеѓу мажите и жените.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here