Ја прашале што најмногу сака Попај да јаде – наместо да освои 10.000 долари, се посрамотила пред сите

0
105


Една жена со погрешен одговор на лесно прашање во канадски семеен квиз „Family Feud” пропушти можност да освои 10.000 долари. Сепак нејзиниот погрешен одговор стана хит на интернет и ѝ донесе бесплатна храна во вредност од 10.000 долари.

„Едноставно. Едно прашање. Само еден одговор. Кој ќе го погоди, игра за 10.000 долари. Тоа е тоа. Кој погоди победува“, рекол водителот . „Која е омилената храна на Попај“, било прашањето.

https://press24.mk/

Натпреварувачката Ева Дубој успеала да се пријави прва и набрзина рекла „пилешко“, а нејзиниот танц ја направил уште посмешна. „О, мој Боже“ се слушнал некој од нејзиното семејство во позадина.

Изгледа дека сите други знаеле дека станува збор за популарниот цртан лик, морнарот Попај, а не за американскиот ланец поховано пилешко.

https://press24.mk/

Логан Томлин, нејзиниот противник, веднаш одговорил точно. „Спанаќ“ рекол тој.

Иако натпреварувачката Дубој пропуштила можност да освои 10.000 долари, еден ресторан ѝ понудил бесплатна храна во ист износ.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here