Што најмногу иритира за време на секс?

0
100


Добриот сексуален живот е еден од столбовите на секоја врска. 

Иако постојат многубројни истражувања, секое истражување кое го подобрува искуството во кревет е корисно. Тоа е целта на студијата на Маtch.com.

Оние коишто учестуваа во истражувањето беа прашани што најмногу им пречи во кревет, т.е поради кои работи ќе го оценат сексот како лош.

Кои се најиритантните работи кои луѓето ги прават во текот на сексуалниот чин?

Верувале или не- најлошата работа е кога некој премногу зборува додека води љубов.

Дури 82 проценти од испитаниците ги нервира кога партнерот зборува за време на сексот. 

На второ место е недостаток од страст со 74 процени, а проблемот „летаргичност“ е на третото место како најомразена ставка кај 63 проценти од испитаниците.

Партнерите мразат кога сакаат да пробаат нови работи, а едниот од нив лежи мрзоволно, оставајќи ја иницијативата на другиот.

Кои се најиритантните работи кои луѓето ги прават во текот на сексуалниот чин?

Верувале или не- најлошата работа е кога некој премногу зборува додека води љубов.

https://kajgana.com/

Дури 82 проценти од испитаниците ги нервира кога партнерот зборува за време на сексот. 

На второ место е недостаток од страст со 74 процени, а проблемот „летаргичност“ е на третото место како најомразена ставка кај 63 проценти од испитаниците.

Партнерите мразат кога сакаат да пробаат нови работи, а едниот од нив лежи мрзоволно, оставајќи ја иницијативата на другиот.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here