Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

0
122


Во паралелниот универзум „Најсвежата храна“, овошјето и зеленчукот се живи и се претвораат во харизматични ликови чијашто секојдневна рутина не е многу поразлична од онаа на луѓето. Илустраторот Алекс Солис е познат по своите несекојдневи идеи, а овие необични илустрации можеби нема да ги спасат намирниците од јадење, но забавата и насмевките се загарантирани.

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?


Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

Што би правеле овошјето и зеленчукот ако беа живи?

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here