„Чувајте се, почнува војна, сега стоката ќе го почувствува мојот гнев“ – Аца Лукас не можеше да си го задржи бесот

0
182


Српскиот пејач Аца Лукас дефинитивно нема да може да ја одржи турнејата во Австралија затоа што визата по втор пат не му е одобрена и покрај тоа што испратил доказ дека не е кривично осудуван во Србија.

-На сите наши луѓе таму им испраќам голем поздрав и жалење што стоката не ми овосможи да се дружиме. А, стоката кои од овде правеле преку своите секташки и издајнички канали да не добијам виза, праќале лажно дојави, сега ќе го почувствува мојот гнев. Сега држете се затоа сто сакавте да војувате со мене  и јас на вас, влекачи дегенерични, ќе ви го пружам тоа задоволство. Не можам да кажам кој е, но тој кој треба да знае, тој многу добро знае – рекол пејачот за Курир.рс

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here