Човештвото е неверојатно: Превидувања за иднината кои се остварија

0
126


Луѓето во минатото често сонувале за тоа како ќе изгледа иднината.

Во овој прилог на Factable се собрани предвидувања за развојот на технологијата кои се оствариле и денес не можеме да си го замислиме животот без некои од овие напредни технологи.

Од роботски правосмукалки, интернет шопинг до летечки автомобили, видете што сѐ не е научна фантастика како пред неколку децении.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here