Четири лаги за жените во кои мажите веруваат

0
15


Повеќето мажи, не од лично искуство туку од тоа што го чуле, имаат одредени предрасуди за жените. Ова се дел од некои работи во кои мажите веруваат, а не се точни.

1. Жените не го сакаат сексот

Една од најчестите лаги поврзани со сексот е токму оваа. Се смета дека жените многу помалку го сакаат сексот од мажите, иако тоа не е точно.

Доколку двајца луѓе се сакаат постои огромна сексуална желба и привлечност меѓу нив. Изговорите за избегнување секс би можеле да укажуваат на проблеми во врската, за кои најдобро е партнерите да разговараат.

2. Жените не изневеруваат

Жените изневеруваат, иако од поразлични причини од мажите и тоа го прават малку попаметно. Не измислуваат очигледни и чести изговори кои им даваат повод за сомнеж на мажите.

3. Само со маж покрај себе се чувствуваат посигурно

Вистина е дека жената се чувствува посигурно ако покрај себе има маж, но кога е сама пореално гледа на животот и не дозволува емоциите да ја понесат. На некои жени присуството на маж во нивниот живот може да им создаде хаос бидејќи тогаш се фокусираат на него, а не на своите цели.

4. Жените се љубоморни една на друга

Жените кои се свесни за своите мани и доблести ги поддржуваат другите жени. Тие не се завидливи и не ги доживуваат како конкуренција.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here