Хороскопски знаци кои делуваат ладни и недостапни – а воопшто не се такви

0
66
loading...

[ad_1]

Постојат личности што отворено ги искажуваат емоциите. Има и такви кои ги затскриваат позади дебела фасада. Па, другите неретко погрешно ги доживуваат, мислејќи дека се оперирани од чувства.

horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-povekje.png

Во првите без сомнеж се вбројуваат Рибите и Раковите. Родените во овие два знака се хиперсензибилни личности, кои едноставно не можат да сокријат што им лежи на срце и душа. 

loading...

Другата група, според астролозите, ја сочинуваат три ѕвездени претставници

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-2.jpg

Тие секогаш последни ги покажуваат своите емоции и чувства. Дотогаш останатите луѓе се убедени дека не ги ни имаат.

Ова се хороскопските знаци кои делуваат ладни и недостапни – а воопшто не се такви:

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-3.png

Се разбира дека тие имаат емоции. Ова не е спорно. Меѓутоа, ретко говорат за нив, сокривајќи ги како позитивните, така и негативните. Зошто прават така Водолиите? Бидејќи родените во овој хороскопски знак се честопати несигурни.

Не знаат дали ќе ги пронајдат вистинските зборови, за да го опишат она што всушност го чувствуваат. Типична изјава им е: „Никогаш немам размислувано за ова.“

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-4.jpg

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-5.png

Овните се познати како импулсивни и спонтани личности. Низ животот се постојано во некаква трка. Итајќи први кон целта, тие немаат доволно време интензивно да се позанимаваат со сопствените чувства.

Затоа честопати делуваат емоционално недостапни – па речиси и недопирливи. Типична изјава им е: „Ајде подобро да уживаме во моментот!“

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-6.jpg

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-7.png

Личностите родени во овој знак им се чинат прекрути на луѓето околу себе. Стрелците генерално важат за изразено силни и моќни индивудуи. Проблемите од работа, или, пак, дома, мошне ретко ги пренесуваат од едно на друго место.

Гледано отстрана – тие навистина делуваат како оперирани од емоции. Типична изјава им е: „Прејди преку тоа.“

 horoskopski-znaci-koi-deluvaat-ladni-i-nedostapni-a-voopshto-ne-se-takvi-8.png

М. А. | Црнобело

Би можело да ве интересира:[ad_2]

Source link

loading...