ФОТО: Треба да му се даде оскар за идејата – сите се смеат на менувачот во автомобилот на Хрват

0
168


Досетливоста на еден возач од Далмација насмеа многумина на интернет.

Фотографијата станала хит после доаѓањето на технички преглед во Сплит.

„Оскар за иновација“, е само еден од коментарите под фотографијата.

Како што можете да видите, возачот на менувачот од автомобилот монтирал дел од славина.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here