(ФОТО) ТЕШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО СТРУМИЧКО: ЕДНО ЛИЦЕ ЗАГИНА, ДРУГИОТ ПАТНИК ТЕШКО ПОВРЕДЕН!

0
346

Денес, 13.10.2019 година во 05.00 часот со 1ПП возило и 6 пожарникари во близина на с.Радичево, ТППЕ Струмица учествуваше во техничка интервенција. Во сообраќајна несреќа помеѓу ПМВ Шаран и ТМВ Даф имаше еден тешко повреден и еден загинат патник. Беа употребени хидраулични алатки за вадење на истите од возилото.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here