ФОТО: Сопругата на Мили изгледа како светски модел – музичарот со Нина е во брак 14 години

0
116


Александар Милиќ Мили ретко се појавува во јавност со сопругата Нина, со која е во брак 14 години.

Тие двајца ја имаат ќерката Миа и синот Маркус, а многумина коментираат дека Нина изгледа фантастично.

„Милам дека сум многу добар, грижлив и внимателен сопруг. Веројатно не сум во заблуда, треба да ја прашате Нина“, рекол Мили во едно интервју.

https://press24.mk/

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here