ФОТО: Се прославија со реченицата „Боже, Петра“ – десет години подоцна и понатаму ги препознаваат

0
173


Наталија и Петра од Свилајница се две девојчиња кои пред десетина година, кога имаа само 4 години, станаа многу популарни поради една позната реченица: „Боже, Петра!“

Помина деценија, девојчињата пораснаа, а реченицата и ден денес се користи во цел регион.

https://press24.mk/

https://press24.mk/

„Таа реченица ми го обележа животот. Станв многу популарна. На почетокот мноу се фотографирав со луѓе, на улица ме застануваа“, открива Наталија, која ја изговорила таа реченица и така со својата другарка станале едно од најпопуларните девојчиња во Србија.

Наталија Митрович на само 4 години станала позната во целиот регион, а денес е ученичка во осмо одделение.

Многумина поради реченицата која ја изговорила мислеле дека таа е Петра и ја мешале со другарката на која ѝ ја упатила реченицата.

https://press24.mk/

„И денес ме прашуваат дали јас сум таа „Боже Петра“. Овие години на камп ме прашуваа дали јас сум тоа девојче. И ден денес се шегуваат на моја сметка, мене ми е малку непријатно. А, кога бев мала ми одговараше“, образлоѓила Петра Милошевиќ исто така ученичка во осмо одделение.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here