ФОТО: Се пишуваше дека ја изневерува – сопругата на Маринко Роквиќ е убавица, со неа има два сина

0
170


Маринко Роквиќ веќе со години е во брак со Славица, која не сака да се експонира во јавноста.

Тие двајца ги имаат синовите Марко и Никола Роквиќ, а Маринко има и вонбрачен син Дарио.

Многумина коментирале дека Славица за своите години изгледа совршено, а на својот Инстаграм профил се залага за здрава исхрана.

Сепак, како што пишувале домашните медиуми, Маринко ѝ бил неверен на Славица пред три години, поради што таа одлучила да го напушти. Сепак, после неколку месеци одлучила да се врати во смеејниот дом и на нивниот брак да даде нова шанса.

 

 

 

View this post on Instagram

Drage moje! U dm-u mi često postavljate pitanja vezana za ishranu, odgoj dece, kako zadržati osmeh na licu? Kako sakriti godine? Nisam neki ekspert, ali iskustvo mi daje za pravo da vam odgovorim na vaša interesantna razmišljanja i nedoumice. Napišite i vi svoje dobre životne navike, možda nekome pomognemo u prevazilaženju raznih problemčića. Nađite malo vremena i učinite nešto lepo za sebe. Ne robujte stereotipima. Ne podvodite se masom i njihovim zakonima. Ne budite kopija, klon i zavisnik plastičnih hirurga. Dopustite godinama da urežu boru smejalicu i na vašem licu. Ne zavidite drugima. Shvatite da je prirodno biti različit. Postanite tolerantni, opraštajte sebi i drugima, ne glumite ono što niste. Radujte se od ranog jutra novom danu. Pokušajte i u lošim stvarima koje vam se dese pronaći razlog zbog koga je to dobro što vam se desilo. Moglo je biti i gore. Dobrotu i lepotu u drugima mogu videti samo oni koji lepotu i dobrotu nose u sebi. Preuzmite odgovornost, ne tražite krivce u drugima. Stanite iza svake svoje izgovorene reči pa čak i one u ljutnji. Naučite da kažete “ izvini”. Sanjajte, živite svoje snove. Mislite da je nemoguće? Ograničenja postoje samo u našem umu. Verujte do nas je, jer čuda se dešavaju onima koji u njih veruju. Masna hrana je nezdrava, ali neizbežna. Samo ne preterujte sa njom. Prestanite da brojite kalorije i da nabijate sami sebi nervozu. Vežbajte, krećite se. Idite na brzi hod kad god vam to dozvoli vreme, svako jutro plank od 3 x po minut. Dubite na glavi… Družite se…drugarice, deca, unučići, partner….Dobra knjiga je takođe lek za sve. Pročitajte i moju knjigu Danak u krvi. Kada je pročitate shvatićete da ste već odavno srećni u životu. Probudite se i postanite svesni sebe, jer svesnost je put ka zadovoljstvu. Ovo je moja životna filozofija koje se pridržavam i osećam se u ovim mojim godinama srećno i zadovoljno. Pridružite mi se, videćete nije teško. Ne možete ništa da izgubite, a benefiti su mnogobrojni. #slavicarokvic #rokvic #danakukrvi #veranadaljubav #zivot #iskustvo

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica) on Jun 19, 2019 at 1:51pm PDT

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here