ФОТО: Се е спремно за слава- синовите на Брена виткаа сарма, а таа со мобилниот во раце

0
133


Во домот на Живоиновиќ денес се слави, но како и за секоја прослава така и за оваа потребни се подготовки.

Лепа Брена, нејзиниот сопруг и синовите слават Свети Арахангел , а како и секоја година така и оваа во нивниот дом ќе се соберат голем број роднини и пријатели.

Оваа година за виткање на сармата биле задолжени нејзините синови.

Виктор и Стефан со престелки на себе објавија каква беше атмосфертата во нивниот дом додека се спрема славата, додека Брена е во позадина со мобилен во рацете.

-Како и секоја година! Слава- напишал Виктор и споделил симпатична фотографија.

Без сомнение дека после ваква форографија Виктор и Стефан ќе имаат уште повеќе обожавателки.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here