ФОТО: Пред 24 години глумеше во култниот српски филм – како денес изгледа малиот Милан

0
86


Еден од култните филмови на српската кинематографија секако е „Лепа села лепо горе“ кој е снимен далечната 1996 година.

Еден од главните протагонисти во филмот е и Адмир Шеховиќ од Пријеполје кој во овој филм го играше ликот на момчето Милан, а тогаш имаше само 10 години.

Шеховиќ и ден денес се занимава со глума, но е фокусиран на даските кои живот значат и театарските претстави, а во медиумите се појавува ретко.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here