ФОТО: Пред повеќе од 30 години започнала со пластични операции за да личи на мачка – денес е цела изобличена

0
125


Кон крајот на 90-те, кога пластичните операции се уште биле табу и малку жени ги практикувале, Жозелин Вајлдстајн станала популарна ширум светот токму благодарение на нив, но и по скапиот развод од пребогатиот француски трговец на уметнички дела Алек Вајлдстајн.

Таблоидите биле жедни за сочни детали од приватниот живот на оваа дама, која набрзо поради специфичниот изглед добила надимак „Жена мачка“.

Žozelin Vajldstajn početkom 2000-ih

Упатените за нејзината изобличеност и опседнатост со естетски корекции го обвинуваат токму нејзиниот поранешен сопруг кој по секоја цена сакал таа да изгледа како мачка, а последиците од неговата психичка тортура останале трајно видливи.

Žozelin je primer loše estetske hirurgije

Наводно оваа 64-годишна жена потрошила вкупно 2 милиони долари на различни зафати, а сето тоа за да го задоволи Алекс кој имал страст кон големите и диви мачки.

Но, Вајлдстајн кој починал во 2008 година таквите претпоставки остро ги демантирал.

Žozelin sa dečkom Lojdom

Ексцентричната Швајцарка излегла од тој брак со 1,7 милијарди долари, а по разводот скоро и се повлекла од јавноста. Дури понекогаш се појавува рака под рака со својот партнер – модниот дизајнер Лојд Клајн со кој се забавува од почетокот на 2000 година.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here