ФОТО: Нов трик – ако се наместени вака побрзо ќе се исушат алиштата и ќе имате повеќе место

0
96


Корисничка на познатата платформа Редит споделила трик кој што таа редовно го користи за да стави што е можно повеќе облека на сушалката, а Интернетот буквално полуде по нејзиниот генијален метод. 

Иако поглемиот дел од луѓето после перењето на облеката, се соочуваат со проблем како најефективно да ги распоредат и закачат алиштата за да побрзо се исушат, особено ако сушњето е дома или на балкон, користејќи сушалки, а повеќето го правиме на класичниот и единствен начин што го знаеме.

https://press24.mk/

Но, тука е Редит корисничката потпишана како ‘tinycatssays’ , а нејзиниот  генијален метод се состои во тоа што користи штипки и не ја префрла облеката преку жиците, туку го прикачува паралелно, како што можете да видите на самата фотографија. Така максимално го користи просторот, облеката е уредно прикачена и се суши уште побрзо.

https://press24.mk/

Генијално, зарем не?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here