ФОТО: На Инстаграм изгледа совршено, а во реалноста запрепастувачки – луѓето претеруваат со фотошоп

0
125


Живееме во ера на социјални мрежи, а ако сме активни на истите нашата приватност на некој начин е целосно изложена во јавност, но и нашиот лик и дело, па не е ни чудо што огромен број на луѓе се грижат како ќе изгледаат на фотографиите.

Сведоци сме дека многумина се фотографираат само кога се средени, заземаат најубави пози, бираат добро светло, а неретко користат и фотошоп. За жал, некои со желба да остават што е можно подобар впечаток на социјалните мрежи одат предалеку, па испаѓаат смешни.

Неодамна на Умгур завршија фотографии од најлоши фотошоп грешки кои се објавени на Инстаграм. Погледнете:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here