ФОТО: Можете ли за помлаку од 24 секунди да го пронајдете духот на оваа илустрација

0
162


Денеска ширум светот се одбележува Ноќта на вештерките, а и  Македонија ја тресе мала еуфорија, иако во нашата традиција не е вкоренето празнувањето на овој ден.

Но, не е на одмет да се забавувате, особено ако сакате интересни загатки.

Во моментов, вирална стана илустрацијата која за цел има во што е можно пократок рок меѓу многуте скелети и тикви да пронајдете осамен дух.

Оваа брза занимација се појави на порталот „libertygames”, на кој тврдат дека последниот рекорд во пронаоѓањето е 24 секунди.

Можете ли вие побрзо?

Ако сепак не уапсеавте да го најдете духот, еве го решението:

Evo i rešenja

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here