ФОТО: Младата Милјана има љубовник – одлучи да се разведе од стариот сопруг штом излезат од српското реално шоу

0
166


Милјана Божиќ и Немања Стаматовиќ Жабац скоро воопшто не се одвојуваат еден од друг.

Тие разменуваат нежности кога и да им се пружи прилика за тоа, а сопругот на Милјана, Милојко повеќе не ги плаши – тие не обрнуваат внимание дали тој ќе ги фати на дело или не. Милјана и Милојко станаа популарни во регионот поради 53 години разликата во години. Тие сега учествуваат во реалното шоу „Парови“ каде јавно споделуваат што се случува во нивната врска. Она што е сега интересно е што Милјана има љубовник, кој исто така е оженет, но одлучила да стави крај на својот брак кога ќе излезе од реалното шоу.

„Јас се разведувам од Милојко штом излезам од овде“, рекла таа.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here