ФОТО: Милица потрошила 2.300 евра на бунда – во Германија понела полн паричник, па ја купила неа

0
112


Српската пејачка Милица Павловиќ била во Берлин и потрошила голема количина пари на гардероба.

Пејачката понела полн паричник, па се честела со прескапа бунда.

Милица посетила и некои од најскапите ресторани во Берлин. Пробала разни вегански специјалитети затоа што веќе неколку месеци не јаде месо. Вели дека има многу повеќе енергија откако така се храни.

Погледнете ја бундата која вреди 2.300 евра:

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here