ФОТО: Македонската пејачка го покажа новогодишниот амбиент во домот

0
103


Нашата позната пејачка и докторка, Симона Поповска е активен корисник на социјалните мрежи, но најчесто објавува моменти од своите работни ангажмани, кога е во бел мантил и кога е пред микрофон.

За промена, периодов, таа ги изненади своите следбеници со тоа што делумно го објави новогодишниот амбиент од својот дом.

Елегантно и минималистично, но сосема впечатливо и магично. 

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here