ФОТО: Горан важи за еден од најубавите мажи на Балканот – се појави доказ дека е во врска со српската убавица

0
137


Хрватската водителка Антонија Блацеобјави размена на пораки со актерот Горан Богдан кој го гледаме во „Сенки над Балканот“ во улогата на Мустафа Голубиќ.

Горан и Антонија преку пораки се договораат да се дружат и актерот ја прашува: „Каде ни е сопругот?“, на што Антонија одговорила со фотографија од сопругот Хрвоје.

Во преписката водителката го прашува актерот: „Каде ни е Јованица?“

Antonija Blaće

Имено, актерот и неговата колешка Јована Стојилјковиќ никогаш за медиумите не зборувале за својот однос, иако на почетокот на септември се појавила приказна дека Горан и Јована ќе стапат во брак.

Досега главно извориле зборувале за нивниот однос, а оваа преписка е првиот доказ дека навистина се заедно.

Горан и Јована во моментов заедно глумат во серијата „Сенки над Балканот“.

Jovana Stojiljković i Slaven Došlo

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here