ФОТО: Анета Молика се пофали за што има талент нејзината ќерка – „Кој си знае, си знае“

0
118


Македонската пејачка Анета Мицковска позната како Анета Молика има 16-годишна ќерка Моника, која ја доби во бракот со Џими.

Моника има талент за пеење, меѓутоа студира стоматологија и тоа сака да биде нејзината идна професија. Меѓутоа, освен талент за пеење изгледа дека ќерката на Анета има талент за готвење и тоа за палачинки.

Гордата мајка објави и фотографија од палачинките на Моника на Инстаграм:

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here