ФОТО: Андријана Лима во фустан прогласен за модна катастрофа

0
152


Поранешниот модел на Викторија Сикрет, пред некој ден се појави на доделба на наградата Breakthrough Prize, позната како Оскари за наука. Станува збор за награди кои се доделуваат на научниците кои најмногу допринеле на светската наука во полето на математика, фундаментална физика и природни науки.

Церемонијата за доделбата беше одржана во Калифорнија и на неа присуствуваа бројни познати личности како Карла Клос, Тајра Бенкс, Лени Кравиц, Дру Баримор и Адријана Лима.

https://press24.mk/

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here