Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето “Што е пријателство?”

0
100


Апликацијата Агора ги одбра најдобрите фотографии од последниот натпревар „Пријатели 2020“ (#Friends2020), каде што повеќе од 16.328 фотографи преку своите камери искажаа што значи пријателството за нив. Пријателството може да се искаже преку бесконечен број различни начини, но тоа што е заедничко за сите форми на пријателство се љубовта, довербата и поддршката што се создаваат помеѓу живите суштества. Резултатот од пријателството е заеднички, посреќен живот, а токму тоа ќе го погледнете на фотографиите подолу.

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“


Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

Фотографи од целиот свет одговараат на прашањето „Што е пријателство?“

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here