Фотографија од порака на Србин е хит со регионот: „Еве ви 100 евра, само мојата жена да не го види ова во телефонот“

0
160


Модерната технологија има тенденција да уништи многу бракови и врски, особено оние во кои еден партнер се служи е недозволени работи. Телефоните станаа центар на светот, за среќа или за жал, луѓето ширум светот и се што се наоѓа во нив може да се употреби против нив. Тоа најдобро го знае неименуван маж коуј бил подготвен да даде голем бакшиш само да не му се поправи телефонот.

Тој го оставил својот телефон во сервис за телефони и оставил порака со молба:

„Ве молам кажете ѝ на мојата сопруга дека телефонот не може дасе поправи. Таа сака само да ја види листата на повици. Овие 100 евра се за вас. Ви благодарам“, напишал тој во пораката.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here