Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

0
148


Шеесеттите години беа време кога се срушија застарените социјални норми. Паралелно со сите нови промени, младите дами од тоа време почнаа да имаат нов став и разнобоен стил, па конечно се чувствуваа слободни и не се плашеа да го покажат тоа. Погледнете кои убавици ја направија таа деценија незаборавна.

1. Гледајќи ја оваа фотографија, можете да почувствувате колку е забавно на сонце

2. Софија Лорен беше олицетворение на стилот

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите


3. Тина Луиз го запали светот

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

4. Дајана Керол покажа дека и долгиот фустан може да ја покаже вашата фигура

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

5. Брижит Бардо би можела да ве освои само со еден поглед

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

6. Ракел Велч докажа дека секогаш можете да покажете нога

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

7. Барбара Перкинс речиси ќе ве натера да сакате да го посетите „Пејтон“

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

8. Ким Новак поседуваше зачудувачка убавина

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

9. Ѕвездите не сјаеја толку силно како Шерон Тејт

Фотографии што ја покажуваат привлечноста на жените од 60-тите

За повеќе фотографии продолжете на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here