Фотографии од поларни мечки направени во дивина

0
128


Фотографот Дејвид Хемингс од Британска Колумбија, Канада, со години го фотографира животинскиот свет. Неговите најнезаборавни моменти од средбите со животинскиот свет се оние со мајките поларни мечки и нивните младенчиња што се стари само неколку недели. Овие фотографии ги прикажуваат мечките веднаш по излегувањето од своите зимски дупки во Северна Манитоба. Тоа место е многу ладно во зима, но кога ќе ги забележите овие убави мечки во своите живеалишта правејќи го тоа што природата ги тера да го прават, студенилото брзо исчезнува и е заменето со чувство на топлина. Погледнете какви неверојатни фотографии успеал да направи.

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина


Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Фотографии од поларни мечки направени во дивина

Погледнете ги и овие 25 редизајнирани фотографии со животни што изгледаат надреално и магично.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here