Фотографии од деца кои уживаат во живот без технологија

0
155


Во последно време ретко можеме да видиме дете без некакво парче технологија во своите раце. Токму затоа и фотографиите од овој вид се од исклучителна важност, за да нè потсетат на вистинската среќа што се наоѓа зад мониторите во кои зјапаме по целиот ден. Оваа моќна серија фотографии била направена од страна на Капушчински и без сомнение ќе ве одведе на лудо патување низ сеќавањата.

„Се надевам дека овие фотографии ќе ви повикаат пријатни сеќавања од вашето детство, и ако сè уште не сте го сториле тоа, ќе ве инспирира да култивирате страст за чудење и откривање и кај вашите деца исто така“, вели Капушчински.


https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

https://www.kafepauza.mk/

Продолжува на следната страница…

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here