ФОТОГАЛЕРИЈА: Никој не и верува колку години има- на нејзиното тело и завидуваат и средношколки

0
178


Во Јужна Америка кога ќе се изговори името Кетрин Фулоп веднаш се знае дека се мсили на една од најатрактивнитежени во тој регион.

Таа е водиелка, фитнес ѕвезда и актерка и сето тоа не било чудно ако таа нема 54 години.

Убавата актерка е мажена и има две ќерки, а изгледа како средношколка.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here