Фејсбук и Инстаграм одлучија да избришат три „емотикони“

0
182


Фејсбук и и Инстаграм пред неколку дена се одлучија да ги променат правилата и да избришат три емотикони , јавуваат светските медиуми.

Избришани се праска, модар домат и капките.

Овие емотикони се избришани бидејќи најчесто се користат  во коментари со „сексуална контација“ кои често знаат да бидат навредливи, посебно праската која се користи  како „ознака“ на задник. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here