Три хороскопски знаци кои се чисто зло: Нема да им биде жал да ве повредат

0
163


Три хороскопски знаци  со своето искрено мислење со сигурност ќе ве повредат.

Бик

Биковите се многу искрени. Тие не сакаат кога некој ги лаже, не веруваат во заобиколување, па може и да ви изнакажат се оддеднаш па макар тоа и да ве расплаче.

Стрелец

Стрелците не размислуваат дали ќе повредат некој, туку сметаат дека таа информација треба да допре до личноста која треба да ја чуе. Тие сметаат дека ви прават услуга без оглед на тоа на кој начин ќе ви соопштат.

Близнаци

Близнаците се егоистични и злобни. Често се радуваат кога другите имаат грижи, може да ви кажат и работи кои не се толку важни само со цел да ве растажат.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here