Трите најопасни пози во сексот

0
107


Станува збор за пози кои се многу едноставни за изведување и многу популарни. Ризични се бидејќи во текот на изведување се случуваат најмногу повреди, па внимателно со страста.

Кучешки стил

На прво место е бидејќи е причина за фрактури на пениси во 41% од случаите. Во момент на страст пенисот може да настрада. Иако во него нема коска која може да се скрши, чувството е точно такво и предизвикува голема траума и болки. До фрактура на пенисот може да дојде кога сексот е малку прегруб, односно ако машкиот полов орган удри во карличната коска на жената.

Мисионерска положба

На второто место по фрактури на пенисот и повреди во гениталното подрачје е оваа поза, која е најчеста.

Каубојка

Жената го „јава“ мажот и проблеми се случуваат кога при налет на страст „јавањето“ малку е пожестоко, а мажот не може да ги следи движењата на телото.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here